Hledat
Similar topics
Poslední téma
Reklama
2 posters
Strana 1 z 1
Reklama
Zdravím, používám vaše fórum jako vnořené do stránky, což je asi ten problém
vše jde přizpůsobit, i zobrazení, ale jakmile tam dáte reklamu, jde nastavení šířky do kytek - velikost mého okna je 700 px (reklama má 728px) - takže si můžu nastavovat co chci, stejně se to přizpůsobí velikosti (šířce) reklamy a je to out ... s nějakou tou reklamou jsem samozřejmě počítal, když je to zdarma, dokonce nemám problém ani s tím, že je tam 2x, ale nemúžete ji pro mě nastavit na 650px aby se mi to tam vešlo? Děkuji
vše jde přizpůsobit, i zobrazení, ale jakmile tam dáte reklamu, jde nastavení šířky do kytek - velikost mého okna je 700 px (reklama má 728px) - takže si můžu nastavovat co chci, stejně se to přizpůsobí velikosti (šířce) reklamy a je to out ... s nějakou tou reklamou jsem samozřejmě počítal, když je to zdarma, dokonce nemám problém ani s tím, že je tam 2x, ale nemúžete ji pro mě nastavit na 650px aby se mi to tam vešlo? Děkuji
Metaljoe- EditBoard uživateli
- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 17. 01. 13
Re: Reklama
|
Dobrý den,
Chtěli byste technici ForumCzech povolit, aby vaše fórum měl reklamu ve formě až do 650 PX, že jo? Já si nemyslím, že je to možné, ale pokud zjistíte, že je výhodné, mohu požádat přítele, aby předal tento požadavek.
Mohl bych poskytnout adresu URL vašich forum?
S pozdravem.
svět- EditBoard uživateli
- Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 23. 11. 12
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: