Hledat
Poslední téma
Editor
2 posters
Strana 1 z 1
Editor
Dobrý den,
na mém foru, nyní koukám, že je to i na ostatních forech služby editboard, se mi automaticky změnil editor pro psaní příspěvků. Jenže bohužel je to pro mne spíše nepříjemné, než příjemné překvapení. S tímto editorem se mi strašně špatně pracuje. Vždy jsem byl zvyklý, že například do editoru skopíruji link, poté ho označím a dám img, jako obrázek. Ale teď? Ted je na to nejaké okénko, kde když ten link vložím, samotný obrázek v kodu mi to hodí až na konec příspěvku, což mi neustálě stěžuje práci. Takových u mne nepříjemných věcí je samozdřejmě víc, proto se Váš chci zeptat, zda-li nejde změnit zpět ten editor, co jsem mohl používat doposud. Děkuji předem za odpověď.
na mém foru, nyní koukám, že je to i na ostatních forech služby editboard, se mi automaticky změnil editor pro psaní příspěvků. Jenže bohužel je to pro mne spíše nepříjemné, než příjemné překvapení. S tímto editorem se mi strašně špatně pracuje. Vždy jsem byl zvyklý, že například do editoru skopíruji link, poté ho označím a dám img, jako obrázek. Ale teď? Ted je na to nejaké okénko, kde když ten link vložím, samotný obrázek v kodu mi to hodí až na konec příspěvku, což mi neustálě stěžuje práci. Takových u mne nepříjemných věcí je samozdřejmě víc, proto se Váš chci zeptat, zda-li nejde změnit zpět ten editor, co jsem mohl používat doposud. Děkuji předem za odpověď.
Re: Editor
Dávali to celkem nedávno (možná i v řádu několika hodin), takže nvm...
Ale připadá mi, že už je to z5...
Sompo- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 49
Registration date : 05. 02. 07
Sompo napsal:Dávali to celkem nedávno (možná i v řádu několika hodin), takže nvm...
Jo, už je to díky bohu zpět. Byla to asi denní záležitost... jsem rád, že je to zas zpět. Stímhle editorem bych asi trvale pracovat nemohl. To není o zvyku, ale o tom, že se tam některé funkce zbytečně stíží...
No kazdopádně tento topic mužete hodit klidně do koše, když už neplatí. Dávám Vám svolení..
No jo, jde to koš
Sompo- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 49
Registration date : 05. 02. 07
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: